Συχνές Ερωτήσεις

Εξαρτάται ποιο προϊόν Athomer θα χρησιμοποήσει κάποιος.  

    Α) Για το Athomer για ενυδάτωση και φροντίδα συνιστώνται τουλάχιστον 4 ψεκασμοί σε κάθε ρουθούνι έως και 4 φορές την ημέρα

    Β) Για το Athomer με πρόπολη συνιστώνται τουλάχιστον 4 ψεκασμοί σε κάθε ρουθούνι έως και 4 φορές την ημέρα

    Γ) Για το Athomer με μέντα και ευκάλυπτο συνιστώνται τουλάχιστον 2 με 3 ψεκασμοί σε κάθε ρουθούνι έως και 2 με 3 φορές την ημέρα

    Δ) Για το Athomer υπέρτονο συνιστώνται τουλάχιστον 1 με 3 ψεκασμοί σε κάθε ρουθούνι έως και 3 φορές την ημέρα

Τα προιόντα Athomer πρέπει να χρησιμοποιούνται σε θερμοκρασίες κάτω των 45 βαθμών κελσίου. Όλα τα προιόντα έχουν ημερομηνία λήξης 36 μήνες. Φυλάξτε όλα τα προιόντα μακρία από παιδιά. Πλύνετε επίσης τον ψεκαστήρα μετά από κάθε χρήση. 

Όλοι οι ψεκαστήρες των προιόντων Athomer είναι ασφαλείς κατά τη διάρκεια της χρήσης τους. Υπάρχει ο δοσομετρικός ψεκαστήρας για τα προιόντα των 150 ml και ο περιστρεφόμενος ψεκαστήρας 360 για την παιδική σειρά προιόντων και το υπέρτονο προκειμένου να διευκολύνει τον ψεκασμό προς οποιαδήποτε κατέυθυνηση.  

Το ισότονο Athomer περιέχει 0,9% διάλυμα χλωριούχου νατρίου, ενώ το υπερτόνο περιέχει 2,5% διάλυμα χλωριούχου νατρίου. Το ισότονο διάλυμα χρησιμοποιείται για καθημερινή χρήση και βοηθά στην ενυδάτωση και τη φροντίδα των ρινικών κοιλοτήτων. Το υπέρτονο διάλυμα συνιστάται για όσους πάσχουν από χρόνια ιγμορίτιδα, αλλεργική ρινίτιδα ή φαρμακευτική ρινίτιδα που προκαλείται από παρατεταμένη χρήση διαφόρων αποσυμφορητικών φαρμάκων. 

Το athomer υπέρτονο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών.

Όχι διότι η μεγάλη περιεκτικότητα σε χλωριούχο νάτριο (2,5%) μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στις ευαίσθητες ρινικές κοιλότητες μετά το χειρουργείο. Σε αυτή την περίπτωση συστήνεται  το Athomer με εκχύλισμα πρόπολης που χάρη στη βοήθεια της πρόπολης και τις αντισηπτικές της ιδιότητες, ανακουφίζει τον τοπικό ερεθισμό και καταπραύνει τη μύτη.

Το Athomer spray είναι θαλασσινό νερό από το Αιγαίο Πέλαγος. Το νερό αντλείται από τη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους σε απόσταση 5 μιλίων από την ακτή και από βάθος 10 μέτρων. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές ουσίες, χημικά πρόσθετα ή προωθητικά αέρια.

Όλα τα προιόντα Athomer είναι πιστοποιημένα με το σήμα CE από τον Κοινοποιημένο Οργανισμό, σύμφωνα με την οδηγία 93/42/ΕΟΚ. Τα προϊόντα ανήκουν στην Κατηγορία IIa Medical Devices.

Το Athomer με εκχύλισμα μέντα ευκάλυπτου είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών. 

Όλα τα προϊόντα Athomer παράγονται με τη μοναδική μέθοδο ηλεκτροδιάλυσης. Η ικανότητα της ηλεκτροδιάλυσης είναι να επιτελεί σε πολύ υψηλή ανάκτηση νερού, μήπως αναστρέψει την πολικότητά της, η οποία επιτρέπει την επεξεργασία, χωρίς χημικές ουσίες, τροφών με συμπυκνωμένους παράγοντες κλίμακας αλατιού πολύ πέρα από τον κορεσμό. Στην περίπτωση των προϊόντων Athomer. Η μέθοδος ηλεκτροδιάλυσης απομονώνει όλα τα ιχνοστοιχεία του θαλασσινού νερού διατηρώντας τα υψηλής ποιότητας ανόργανα άλατα όπως ασβέστιο, κάλιο, νάτριο και μαγνήσιο κλπ. Γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες και στη θεραπεία αναπνευστικών λοιμώξεων. 

Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο. Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.